Wie we zijn - erkendvochtspecialist.nl

Ga naar de inhoud

Wie we zijn

   Kwaliteitskeurmerk Erkend Vochtspecialist
Wie we zijn

Stichting Kwaliteitskeurmerk Erkend Vochtspecialist is een organisatie voor ondernemers die zich met vochtbestrijding bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in vochtwering, kelders water dicht maken, gevels impregneren, muren behandelen tegen optrekkend vocht, injecteren van kelders en muren, lekkende doorvoeringen afdichten, vocht expertise, of te wel alles wat met vochtwering vochtbestrijding te maken heeft zijn welkom als lid. Daarnaast zijn wij een keurmerk voor de klanten van deze bedrijven. De leden zorgen dat de klanten van de aangesloten bedrijven zorgeloos kunnen genieten van hun woongenot. En dat woongenot kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van huis tot vakantie woning en van appartementen complex tot een droge parkeergarage.

Kwaliteitskeurmerk Erkend Vochtspecialist dient voor de leden als inspirator, als platform en als nieuws-, en informatiecentrum. Kwaliteitskeurmerk Erkend Vochtspecialist
adviseert en organiseert kwaliteitszorg. Bovendien adviseert Kwaliteitskeurmerk Erkend Vochtspecialist als netwerkorganisatie voor inkoopbundeling. Kortom, Kwaliteitskeurmerk Erkend Vochtspecialist is een grote meerwaarde voor aangesloten bedrijven.
Het keurmerk is opgericht in 2014 en is sinsdien een gewaardeerde meerwaarde voor aangesloten leden.
   KwaliteitsStichting Erkend Vochtspecialist, vochtwering
   Keurmerk
   Erkend
   Vochtspecialist


   Stichting Erkend Vochtspecialist                                                                             
   Molierelaan 14 (geen bezoekadres)
   5629 PG Eindhoven
   040-2984160
   KvK  Eindhoven: 77024699Copyright Erkend Vochtspecialist 2014-2024
Vragen voor de Erkend Vochtspecialist
Terug naar de inhoud